A TERRA SANCTI MARTINI

Uzgajivačnica njemačkih ptičara oštre dlake.
VLASNICI

OBITELJ KOCET

ADRESA

Zagrebačka 95, Dugo Selo

01/ 2753 618

TELEFON

Ljubav prema psima i lovu osnovni je razlog ozbiljnijem uzgoju njemačkih ptičara oštre dlake. Iako su lovački psi raznih pasmina već desetljećima prisutni na našem dvorištu, prevagnula je ljubav prema ovoj za nas posebnoj pasmini.

Prvi pravi kontakt s oštrodlakim njemačkim ptičarima datira od 1972.g. kada je u našu obitelj stigla prva kuja imenom Amđa.

Prije pet godina nabavili smo kujicu “Dinu”, Anku od Sirača iz najstarije uzgajivačnice oštrodlakih ptičara u Hrvatskoj. Danas je naša “Dina” nositelj titule Šampion Hrvatske u ljepoti. Svoju kvalitetu u radu potvrdila je na ispitu u radu sa osvojenih 240 bodova – I C nagradni razred u Slovačkoj.

Anka od Sirača ~ Dina

Anka od Sirača ~ Dina

Prvo leglo podarila nam je 10.12.2004.g. Otac štenadi  je Yaro vom Rauhhaar iz Slovenije. Jasno Vam je da uz “Dinu” danas imamo i njezinog sina.

Lord-Elco sa četiri mjeseca osvaja pehar za najljepše štene specijalne izložbe ptičara i retrivera, sa nepunih petnaest mjeseci osvaja titulu Mladi šampion Hrvatske a sa dvadeset i jednim mjesecom starosti odrađuje C utakmicu i ostvaruje maksimalni broj bodova ( 248 ) također u Slovačkoj.

Lord ~ Elco

Danas naša “Dina” podiže svoje drugo leglo. Ponosni otac je Bor Orlovščak.

Oni mogu biti vaši!