Kinološko društvo Dugo Selo

O nama

Više o društvu

Ovo društvo posvećeno je promicanju kinološke svijesti, znanja i odgovornosti vlasnika i uzgajača pasa, pružanju stručne pomoći i savjeta, organiziranju radnih i izložbenih manifestacija, te unapređenje pasmina kroz savjestan i kontrolirani uzgoj.

Ovim putem, želja nam je uputiti poziv svim vlasnicima pasa, koji posjeduju rodovnik, a žive na području grada Dugog Sela, općine Rugvica i Brckovljani da se učlane u kinološko društvo kako bi upoznali ljude s kojima će podijeliti razmišljanja vezana za pse, njihov odgoj, obuku, prehranu, uzgoj i gdje će dobiti sva objašnjenja u vezi izlaganja pasa na izložbama te pomoć pri odabiru željenog psa.

Stranica je zamišljena kako bi povećali broj članova i pratili aktivnosti društva

Ova stranica je zamišljena tako, da preko nje možete pratiti sve aktivnosti u društvu, a e-mailom postavljati pitanja koja Vas zanimaju. Učlanjenjem što većeg broja novih i mladih članova doprinijet će radu društva, a u tom slučaju raste nada da bi se jednog dana, u našem gradu mogla organizirati i nacionalna izložba pasa CAC-HR.

Društvo broji oko 30 članova, ali bez obzira na ovaj relativno mali broj, članovi su redoviti učesnici raznih kinoloških manifestacija u zemlji i inozemstvu gdje postižu zapažene rezultate. Rad, entuzijazam i rezultati tijekom triju desetljeća ovog društva, okrunjeni su Godišnjom nagradom Grada Dugog Sela, koja je uručena Društvu na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada 11. studenog 2006.god.

Vodstvo društva

Predsjednik
dr.sc.Velimir Sruk dr.vet.med
Podpredsjednik
Ivan Novak
Tajnica
Lana Kocet
Blagajnik
Mirko Ivanda dr.vet.med
Vođa uzgoja
Kinološki sudac dr.sc. Velimir Sruk dr.vet.med
Izvršni odbor
Velimir Sruk, Mirko Ivanda, Ivan Novak, Lana Kocet, Nataša Koleski, Stjepan Regvar, Matea Penava
Nadzorni odbor
Krešo Mihaliček, Luka Bardić, Stjepan Kirin
Stegovni sud
Nikola Smolić, Renata Horvat, Marijan Pavlić